Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

Használja fel a gyakran felmerülő problémák alább ismertetett megoldásait. Amennyiben technikai nehézségei adódnak, küldjön emailt a global.talent.acquisition@monsanto.com címre, és az üzenet tárgya a „Technical Support” legyen.

Ha további témák is érdeklik, látogasson el a http://www.taleo.com/support/ címen megtalálható termékforgalmazói támogató oldalunkra.

Frequently Asked QuestionsFrequently Asked Questions

Hol nyújthatom be szakmai önéletrajzomat?
Ha jelentkezni szeretne egy állásra, látogasson el a monsanto.com/careers oldalra, ahol létrehozhat egy profilt, kitöltheti az online jelentkezési lapot és beállíthatja az érdeklődésének megfelelő álláslehetőségekre figyelmeztető jelzéseket.

Vissza az oldal tetejére

Jelenleg nem találok olyan állást, amely valóban érdekelne, de azt tudom, hogy a Monsantonál szeretnék dolgozni. Mit tegyek?
Állítsa össze profilját és állítsa be az érdeklődésének megfelelő álláslehetőségekre figyelmeztető jelzéseket. Ezenkívül továbbra is látogassa oldalunkat és keresse az esetleges üresedéseket.

Vissza az oldal tetejére

A rendszer miért nem ismeri fel a felhasználónevemet és jelszavamat?
2009 végén, illetve 2010 elején (földrajzi elhelyezkedéstől függően) kiépítettünk egy új, globális online munkaerő-toborzó rendszert, amelyik megkönnyíti a Monsantonál adódó karrierlehetőségek keresését. A munkaerő toborzásával foglalkozó munkatársaink a korábbi rendszerben rögzített összes profilra rákereshetnek, de a jelentkezéshez létre kell hoznia egy új profilt.

Ha más céggel kapcsolatban a Taleo rendszert használta, profilja nem fog automatikusan átkerülni a Monsantohoz, ezért új profilt kell létrehoznia.

Vissza az oldal tetejére

Hogyan oldhatom fel felhasználói fiókom zárolását?
Ha a rendszer zárolja a felhasználói fiókját, arról emailben értesíti Önt. Amennyiben nem kapta meg az email-t, úgy ellenőrizze a levélszemét és a spam-szűrőket. Ha valóban nem kapott ilyen email-t, akkor küldjön email-t a global.talent.acquisition@monsanto.com és az üzenet tárgya az „Account Locked” szöveg (felhasználói fiók zárolása).

Vissza az oldal tetejére

Hogyan frissíthetem e-mail címemet, illetve elérhetőségem többi adatát?
Email-címét, illetve bármilyen más adatát a felhasználói fiókba bejelentkezve frissítheti.

Vissza az oldal tetejére

Miért nem tudom feltölteni szakmai önéletrajzomat?
Szakmai önéletrajzának terjedelme nem haladhatja meg a 100 kB-ot, ezenkívül a felsorolásban szereplő támogatott fájltípusok egyikében kell elmentenie. Ha ezek után is gondjai vannak önéletrajzának feltöltésével, akkor ellenőrizze, hogy a dokumentum nem tartalmaz-e JavaScriptet, ugyanis rendszerünk blokkolja az ilyen fájlok betöltését. A rendszer feltételezi, hogy a JavaScriptet tartalmazó állomány vírusfertőzött. Hiperhivatkozások is tartalmazhatnak JavaScriptet, ezért azt tanácsoljuk, hogy távolítson el minden hiperhivatkozást a dokumentumból.

Vissza az oldal tetejére

Van-e lehetőség arra, hogy egyszerűen csak elküldjem Önöknek a szakmai önéletrajzomat?
Nincs. Minden önéletrajzot csatolni kell online jelentkezéséhez. Ha nem tudja feltölteni önéletrajzát, akkor a másolja ki, majd illessze be jelentkezésébe.

Vissza az oldal tetejére

Miért nem tudom feltölteni valamennyi dokumentumomat?
A feltölthető dokumentumok száma is be van határolva. Ha további fájlokra (bizonyítványok, ajánlólevelek stb.) lenne szükség, akkor a munkaerő toborzásával foglalkozó munkatársunk keresni fogja Önt.

Vissza az oldal tetejére

Hogyan frissíthetem a szakmai önéletrajzomat?
A frissítéshez ugyanazzal a fájlnévvel és kiterjesztéssel kell feltöltenie új önéletrajzát, amely a korábbi dokumentum helyébe lép.

Vissza az oldal tetejére

Miért kapok hibaüzenetet, amikor a következő lépésre próbálok menni?
Ellenőrizze, hogy megadott-e minden kért információt. Előfordulhat, hogy a teljes oldal megtekintéséhez az ablakon belül több görgető sávot is használnia kell. Ezenkívül csak a rendszeren belüli navigációt használja, ne vegye igénybe az Internet-böngésző vissza / előre / frissítés funkcióit. Ha ezek után sem szűnnek a problémák, ürítse ki gyorsítótárát (sütik, előzmények). Amennyiben továbbra is ugyanazt a hibaüzenetet látja, úgy dokumentálja az Ön által megtett lépéseket, majd a másolja ki és illessze be a hibaüzenetet egy emailbe, és küldje el a global.talent.acquisition@monsanto.com címre. Az üzenet tárgya „Error Help” (Hibával kapcsolatos segítség) legyen.

Vissza az oldal tetejére

Hozzáfogtam a jelentkezés megírásához, de fel kellett állnom a géptől, és mire visszatértem, a jelentkezés bezárult. Mit a teendő ilyenkor?
Lépjen be a „My Jobpage” opcióba, és keresse meg jelentkezésének megkezdett piszkozatát. Ha az állás továbbra is meg van hirdetve, akkor kattintson rá a View/Edit My Submission linkre. Amennyiben ez az opció nem elérhető, úgy jelentkezését az állásra már nem tudjuk fogadni.

Vissza az oldal tetejére

Mi a helyzet a beadott jelentkezésemmel?
Mivel a Monsanto számos munkaerő-toborzó munkatársa egyszerre több megüresedett állást is kezel, ezért nem tudjuk közvetlen elérhetőségüket megadni. Toborzó munkatársunk, illetve munkaerő-felvételi menedzserünk fogja keresni Önt, ha egy állás kapcsán beszélni szeretne Önnel, vagy tisztázni kívánja a további teendőket. Ezért nagyon fontos, hogy adatbázisunkban a profilját folyamatosan naprakész állapotban tartsa. Ehhez csak be kell jelentkeznie, és át kell írnia személyes adatait.

Egy-egy állás betöltése heteket, vagy akár hónapokat is igénybe vehet, ezért előre is köszönjük türelmét.

Vissza az oldal tetejére

Ha több állásra is szeretnék jelentkezni, akkor mindegyikre külön jelentkezést kell benyújtanom?
Igen. Bár a rendszer az összes megadott információt menti, Önnek minden alkalommal meg kell erősítenie azok pontosságát.

Vissza az oldal tetejére

Létezik, hogy Önök emailben ajánlottak fel nekem egy állást, amihez kiegészítő adatokat kértek?
Valószínűleg – hacsak az Önt meginterjúvoló munkaerő-felvételi menedzsertől, illetve toborzó munkatárstól nem kapott már előzőleg szóbeli állásajánlatot – az emailt olyan személytől kapta, aki a Monsanto alkalmazottjának adta ki magát. A Monsanto emailben senkitől nem kér információt, és egészen bizonyos, hogy az ilyen megkeresés nem a tudtunkkal és beleegyezésünkkel történt. Kérjük, hogy a kérdéses emailt továbbítsa nekünk a global.talent.acquisition@monsanto.com címre. Az üzenet tárgya „E-Mail Offer” (Email ajánlat) legyen. Ezzel időben felhívhatja figyelmünket az átverésre, hogy minél előbb kivizsgálhassuk az esetet. Ha e témában az USA postaszolgálatán keresztül kap valamilyen küldeményt – például egy csekket –, akkor az 1-877-876-2455 számon érdeklődhet az Egyesült Államok Postai Vizsgálati Szolgálatánál (United States Postal Inspection Service). Ne fizesse be az ilyen csekket. Ha a Monsantonál szeretne elhelyezkednie, látogasson el a Monsanto.com/careers oldalra. Itt minden információt megtalál cégünkről, és az Önhöz közeli álláslehetőségekről is értesülhet. Ismét megköszönjük, ha segítségünkre van a kérdés tisztázásában, és a legjobbakat kívánjuk Önnek az álláskereséshez.

Vissza az oldal tetejére