Privacybeleid

Wij verzoeken jou om het privacybeleid van Monsanto zorgvuldig door te nemen voordat je naar een baan solliciteert of je sollicitatie online bij Monsanto indient.

Je sollicitatie en alle bijkomende informatie, die je vrijwillig aan Monsanto verstrekt, worden in de wereldwijde wervingsdatabase van Monsanto in de Verenigde Staten verzameld en opgeslagen. Je informatie wordt uitsluitend gebruikt voor doeleinden die te maken hebben met het wervingsproces of voor rapporteringsdoeleinden zoals mogelijk bij wet vereist of zoals uiteengezet in ons Privacybeleid. Je gegevens zijn uitsluitend toegankelijk voor personen bij Monsanto die betrokken zijn bij het wervingsproces of derden die namens Monsanto je informatie verwerken. Elke derde die toegang heeft tot je gegevens moet ze van Monsanto volgens ons Privacybeleid behandelen en mag ze uitsluitend gebruiken voor doeleinden die te maken hebben met werving of voor het overige overeenkomstig ons Privacybeleid.

Je kunt om het even wanneer naar de wervingssite van Monsanto terugkeren om je gegevens bij te werken of te schrappen. Door hieronder je toestemming te geven sta je toe dat Monsanto je gegevens verzamelt, bekendmaakt en gebruikt voor de hierboven beschreven doeleinden en dat je gegevens worden overgebracht naar onze beveiligde database in de Verenigde Staten. Zonder je toestemming kan je sollicitatie niet verwerkt worden.